Dip Fromage Frais Coriandre, fried chicken and a lobster
Dip Fromage Frais Coriandre
- 1/2 C fresh cheese (cream cheese)
- small bouquet of cilantro (coriander in British English), about 25 stems (if cilantro tastes soapy to you, you can use flat-leaf parsley)
- a dash of olive oil
- freshly-ground pepper, to taste
- salt (may not be necessary if the cheese is already salted)
- 2 small cucumbers or one large
Rinse and dry the cilantro. Pluck the leaves and chop them roughly. In a small mixing-bowl, combine the fresh cheese, cilantro, olive oil and salt, and mix with a fork until thoroughly blended. Taste and adjust the seasoning, adding a little more oil if necessary to reach the desired smoothness.
Rinse, dry, quarter and de-seed the cucumbers; cut in sticks.
Serve the fresh cheese and cilantro dip with the cucumber sticks.
Дип от крема сирене и кориандър
- 1/2 ч.ч. крема сирене
- малка връзка кориандър (или магданоз), около 25 стръка
- малко зехтин
- сол (няма нужда, ако сиренето е солено)
- 2 малки или 1 голяма краставица
Измийте и подсушете кориандъра, оберете листата и ги нарежете на едро. В малка купичка смесете сиренето, кориандъра, зехтина и солта, разбъркайте с вилица, докато съставките се смесят. Опитайте и добавете още сол или зехтин, ако е нужно, за да стане сместа гладка.
Измийте, обелете и почистете от семената краставицата, нарежете я на пръчици.
Сервирайте дипа с пръчиците краставица.
No comments:
Post a Comment