The Art Of Food
Tuesday, May 7, 2013
Baked crispy chicken, crayfish and apetizer
Baked Crispy Chicken
1 chicken, cut into pieces
1 cup cornflake crumbs (unsweetened)
1/2 teaspoon ground pepper
1 teaspoon salt
1/2 cup evaporated milk, undiluted
1. Preheat oven to 200C.
2. On a sheet of wax paper combine the cornflake crumbs, salt and pepper.
3. Place evaporated milk into a shallow bowl and dip the chicken in it, then roll in seasoned crumbs.
4. Place chicken skin side up, in a baking pan.
5. Bake uncovered for 1 hour, or until cooked through.
Хрупкаво печено пиле
1 пиле, нарязано на парчета
1 ч.ч. натрошен неподсладен корнфелйкс
1/2 ч.л. смлян черен пипер
1 ч.л. сол
1/2 ч.ч. неразредено кондензирано мляко
Предварително затоплете фурната. Смесете корнфлейкса, солта и черния пипер. Потопете парчетата пиле в кондензираното мляко и ги оваляйте в корнфлейкса. Подредете ги върху хартия за печене с кожата наготе, печете около 1 час или до готовност.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment