The Art Of Food
Thursday, May 9, 2013
Garlic chicken recepie
Garlic Chicken
4 cloves garlic, chopped
¼ cup olive oil
½ cup garlic herb Parmesan cheese
½ cup seasoned bread crumbs
4 boneless, skinless chicken breasts
1. Mix garlic with olive oil; place a microwave safe bowl.
2. Microwave on high for 30 seconds, set aside.
3. Combine Parmesan cheese and bread crumbs together, place in a shallow dish. Dip chicken In garlic mixture then coat with bread crumb mixture.
4. Place in an ungreased 13x9 inch baking pan. Bake at 425 degrees F for 30 minutes or until juices run clear when chicken is pierced with a fork.
Чесново пиле
4 нарязани на ситно скилидки чесън
1/4 ч.ч. зехтин
1/2 ч.ч. чеснов пармезан
1/2 ч.ч. овкусени хлебни трохи(галета)
4 обезкостени пилешки гърди, чиято кожа е предварително махната
Смесете чесъна и зехтина и стоплете в микровълнова печка за 30 секунди. Смесете пармезана и галетата. Потопете парчетата пиле първо в зехтина, а след това в галетата. Печете в ненамазнена тавичка на 220 С за около 30 минути или до готовност.
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment