Monday, June 10, 2013

Pan-fried camembert sandwich recipe

Pan-fried camembert sandwich
Ingredients

    2 thick slices of white bread
    wedge of Camembert or brie (about 85g/3oz)
    a spoonful of cranberry sauce
    a few drops of balsamic vinegar
    butter


    Butter bread. Put wedge of camembert or brie on the unbuttered side of one slice of bread. Top with a spoonful of cranberry sauce. Drizzle with a few drops of balsamic vinegar, if you have some.
    Put the second slice of bread on top, buttered side out. Fry in a hot non-stick pan, pressing down with a fish slice, for a minute or two on each side, until golden brown and melting. Cut in half and eat straightaway.

Пържен сандвич с бри/камембер

2 дебели филии бял хляб
парче камембер или бри (около 85 гр.)
1 с.л. сос от червена боровинка
няколко капки балсамов оцет
масло

Намажете филиите с масло. Сложете сиренето от ненамазаната страна, залейте със соса и сложете няколко капки от балсамовия оцет, завършете с втотата филия, като намазаната част остане навън. Запържете в силно сгорещен незалепващ тиган от всяка страна за по 1-2 минути до златисто, докато сиренето се стопи. Срежете сандвича на две и сервирайте веднага.
рецепта/recipe - bbcgoodfood.com

http://www.e-kafence.com/




No comments:

Post a Comment